Вход   |   Регистрация   |   Помощ
Пусни обява
Разгледай обявите
Реклама
Пусни Бързо АДС
Помощ
Контакти
Разширено търсене


София - град
смени града
 

Предколедна Виена - самолетна програма

Предколедна Виена - самолетна програма   Предколедна Виена - самолетна програма   Предколедна Виена - самолетна програма  
Предколедна Виена - самолетна програма

721.00 лв.


Дата на публикуване: 2017-10-13 18:17:17
Брой посещения: 16

Описание:
Програма:
14 декември, Четвъртък. Среща на летище София, Терминал 2 в 9:05ч. Излитане в 11:05ч. Кацане на летище Виена в 11:45ч.
12.15ч Панорамна обиколка на Виена с професионален екскурзовод на български език която включва: сградите на „Рингщрасе“ /Парламента, кметството, университета, държавната опера/, къщата на Хундертвасер /известен с интересните си апартаменти, в унисон с природните форми, Двореца „Белведере“, църквата „Карскирхе“, концертната зала „Музикферайн“, площад „Мария Тереза“, дворекът „Хофбург“ – царската резиденция на Хабсбургите, площада на героите, площад “Грабен“, Колоната на Чумата, църквата „Св.Петър“ /стил барок/ величествената катедрала „Св.Стефан“ /готически стил и символ на Виена/ улица „Кертнерщрасе“ – най-забележителната търговска улица. След 15.15ч трансфер и настаняване в Hotel Prinz Eugen 4*. Свободно време. Възможност за вечеря в традиционен местен ресторант. Нощувка.


15 декември, Петък. Закуска на блок-маса. Среща в 10:00ч в лоби бара. Екскурзия до двореца Шонбрун – лятната резиденция на Хабсбургите. От 11:00ч разходка из Двореца и беседа с професионален екскурзовод на български език. Екскурзията е с продължителност 3 часа. Свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на зоологическата градина в близост додвореца Шьонбрун – създадена през 1752 г. и фонтанът Schoener Brunnen, който е дал името на двореца. Посещение на коледният базар в района на Шонбрун. Свободно време. Нощувка.


16 декември, Събота. Закуска. Свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на културните забележителности във Виена – Музея на изкуствата /една от най-богатите галерии в света/, Музея на историята, Музея на XIXвек и XXвек в двореца Белведере, Музея на съвременното изкуство, Съкровищницата на Хабсбург. Вечерта възможност за коледен концерт в зала Курсалон Хюбнер www.soundofvienna.at с музиката на най-известните австрийски композитори. Залата се намира в градският парк на Виена.


17 декември, Неделя. Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите до 12:00ч и съхраняване на багажа в специално помещение в хотела. Възможност за самостоятелно посещение на коледните базари във Виена(Кристкиндмаркт) - на Rathhausplatz, Freyung, Spittelberg, където ще намерите от ръчно изработени и рисувани изделия, през традиционните джинджифилови курабии, до дървени и керамични играчки и сувенири сред романтична атмосфера и на чаша ароматен топъл пунш с горски плодове, възможност за шопинг и разбира се много забавления в Пратера. В 14:30 ч трансфер от Hotel Prinz Eugen 4* до летище. Излитане от Виена в 17:40ч. Кацане в София в 20:10ч.
ЕТИКЕТИ / ТАГОВЕ
Виена, Австрия, Коледа, екскурзия, самолетна програма


Фирма"Джиги Строй"ЕООД
СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ ОТ А ДО Я
ГРУБ СТРОЕЖ
Тел. 0899 82 50 70
Обяви във Витрина!
На цената на 1 sms
Бързо и лесно.
Спести време и пари!
Рекламирай супер изгодно
Пусни Бързо АДС
За да те забележат още повече хора
Бързо АДС-за да сте винаги първи!!!
Бързо АДС реклама


Пусни обява   |   Моите обяви   |   Бързо АДС реклама   |   Добави връзка   |   Партньори   |   Реклама   |   Условия за ползване    |   Декларация за поверителност   |   Съвети за оптимизация   |   Помощ   |   Контакти   |   Съобщи за проблем   |   Супер промоции реклама
© 2018 Burzo.bg. Всички права запазени. Дизайн и програмиране:УебДизайн ООД Професионалистите се отличават