Вход   |   Регистрация   |   Помощ
Пусни обява
Разгледай обявите
Реклама
Пусни Бързо АДС
Помощ
Контакти
Разширено търсене


София - град
смени града
 

Хоби парник - Бояна

Хоби парник - Бояна   Хоби парник - Бояна  
Хоби парник - Бояна

456.00 лв.


Дата на публикуване: 2016-03-11 08:56:01
Брой посещения: 106

Описание:
Предлаганите от нас парници са без аналог на пазара, както в цената, така и в качеството.

Едно от най-подходящите растения за отглеждане в полиетиленовите парници е домата. Доматите се отглеждат като едногодишни растения, но при създаване на необходимите условия, съобразени с биологичните им изисквания, те могат да бъдат дву- или многогодишни.
Отглеждане на домати в полиетиленови оранжерии
При отглеждането на домати в полиетиленови оранжерии целта е да се получи ранна продукция, която да задоволява нуждите на потребителя до започване на беритбите на ранните полски домати.
В полиетиленови оранжерии се отглеждат само хибридни сортове, които притежават висока ранозрялост, продуктивност и пластичност при недостатъчно благоприятни условия – слабо осветление в началото на вегетацията, повишена относителна влажност на въздуха, резки промени в температурата и фактори, способстващи за развитието на гъбни болести.
Характеристики на сглобяем парник “Бояна” :

Парниковата конструкция е изработена от метален профил 20х20мм. Този профил осигурява много голяма здравина и стабилност на конструкцията. Позволява парника да се използва целогодишно , без да се разглобява през зимните месеци. Здравата сглобка на конструкцията понася натоварване от сняг в порядъка на 100кг/кв.м , отговарящо на 30см. снежна покривка.
Разстоянието между носещите арки е 1м , което предпазва конструкцията и поликарбонатното покритие на парника от деформации и повреди. Друго голямо предимство на подобен тип конструкция е възможността да увеличите обема на парника чрез добавяне на нови арки, това дава възможност постоянно да развивате производството си и да увеличавате отглежданите в парника култури.
Покритието от поликарбонат с дебелина 4 или 6 мм, осигурява много добра топло изолация, позволява перфектното преминаване на слънчева светлина. Поликарбонатът е материал характеризиращ се с много голяма здравина, устойчив на ударни натоварвания от градушки или от падане други твърди предмети. Експлоатационният период на един лист поликарбонат, предписан от производителя е от 15 до 20г.
При проектирането на парника са предвидени два големи вентилационни отвора, които предотвратяват ударното покачване на температурата в оранжерията през летните месеци, и последващото изгаряне на растенията.
Лесното сглобяване на парника (в рамките на 2 до 4 часа) е едно от основните му предимства. Няма да имате нужда от специализирани инструменти , за да сглобите съоръжението. Като при нужда да разглобите парника, процедурата е също толкова лесна и проста.
Всички елементи и детайли нужни за сглобяването на парника са включени в комплекта, следователно няма да губите време в лутане и търсене на допълнителни детайли и елементи, за да сглобите парника.

Защо да изберете нас?

ДИ ЕНД ДЖИ ГРУП – БЪЛГАРИЯ АД е дружество с над 10-годишен опит в търговията на покривните панели. Фирмата предлага на своите клиенти изработка на покривните панели с гарантирано качество и висок професионализъм. За да гарантира комфорта и спокойствието на нашите клиенти, фирмата се придържа към политиката: в случай, че закупите продукт и той не Ви удовлетворява, ние ще го изработим отново или ще ви върнем парите.
ДИ ЕНД ДЖИ ГРУП – БЪЛГАРИЯ АД

удобно и комуникативно място
получавате личен консултант
широка гама от метали и размери на склад
дългогодишен опит в бранша
бързо изпълняваме заявки
производственият цикъл трае 10 дни
правим доставка в рамките на Е
ЕТИКЕТИ / ТАГОВЕ
парник, малък парник, оранжерия, Бояна, хоби парник, домати, зеленчуци


Място за Вашата реклама
На цената на 1 sms
Бързо и лесно.
Бързо АДС
Рекламирай супер изгодно
Пусни Бързо АДС
За да те забележат още повече хора
Бързо АДС-за да сте винаги първи!!!
Обяви във Витрина!
На цената на 1 sms
Бързо и лесно.
Спести време и пари!
Бързо АДС реклама


Пусни обява   |   Моите обяви   |   Бързо АДС реклама   |   Добави връзка   |   Партньори   |   Реклама   |   Условия за ползване    |   Декларация за поверителност   |   Съвети за оптимизация   |   Помощ   |   Контакти   |   Съобщи за проблем   |   Супер промоции реклама
© 2018 Burzo.bg. Всички права запазени. Дизайн и програмиране:УебДизайн ООД Професионалистите се отличават