Вход   |   Регистрация   |   Помощ
Пусни обява
Разгледай обявите
Реклама
Пусни Бързо АДС
Помощ
Контакти
Разширено търсене


Габрово
смени града
 

Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !

Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !   Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !   Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !   Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !  
Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !

220.00 лв.


Дата на публикуване: 2018-02-11 22:57:59
Брой посещения: 34

Описание:
Почти ПОДАРЯВАМЕ т.е. продаваме на съвсем ПРИЯТЕЛСКА цена четири масивни и дебелоглави немски овчарчета - многообещаващи елитни пазачи !

В желязна кондиция са, с видимо вече респектиращо телосложение и с мерки, доста над стандартите за породата и възрастта им. Израстващи гладиатори и амазонки - да не си им насреща след десетина месеца. Вече вдъхват страхопочитание, а пък когато и родителите им се появат наблизо ... .
На около седем седмици са, растат на воля и отдавна са в ежедневен сблъсък с планинската природа. Прилагат инстинктите си върху всичко, до което се докопат сред девствените околности. Без излишни ограничения, без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози.
Вече придобиват стопански умения, излизат с майка си и се учат да пашуват стадо кози.
При тези условия няма как да не са с непоклатимо здраве ! И са ! Желязобетонно здраве с буйна енергия - сякаш вместо вода пият само енергийни напитки ! Хранени са изобилно, с пълноценна протеинова храна - първокласна кучешка кулинария, направо кучешко гурме. А освен това са третирани най-стриктно според най-добрите ветеринарни практики.
И двамата родители са наши питомци - потомствени немски аристократи с особено потекло. (За яснота - според местните "кинолози" (старци-всезнайковци с памет от пра-прадядовците си) - коренът на родителите идвал от протородители на съвременните старонемски овчарки. Те били пазители на керваните на турската хазна, вървящи покрай наше село по стария имперски път от Русчук, Търново и Габрово през Балкана към Стамбул. Първите три двойки били подарени на турския султан от канцлера на Прусия Ото фон Бисмарк и оттогава гена им още го имало по нашия край.)
Сега нашите потомци въплъщават всички достойнства на дедите си и желязно, по германски, с овладяна агресия респектират всеки недоброжелател. Така че, нашата махаличка е една от малкото, в която всичката покъщнина си е на мястото непокътната. (Ама да не дърпаме дявола за опашката и да са живи и здрави немските нинджи.)
Майката е изящна като черна снежинка, а пък бащата е импозантен исполин, вдъхващ респект като засилен срещу теб булдозер(:-.
Иначе в свободното си време са императори на всичката селска питомна и дива фауна у наше село и широките му околности. Заедно с още две австралийски келпита са неоспорими хегемони и не пропускат (често за беля) да налагат лидерството си с всички прийоми на вълчата си природа.
Младите геройчета са пределно интелигентни и бързо ще се приспособят към новия си стопанин. За часове ще разберат на кого трябва да се подчиняват и кого трябва да охраняват. Така че без колебание ще започнат да обичат стопанина си точно толкова, колкото и той него, че даже и много повече !

Цената, която сме определили е 220 лв и е наистина символична за достойнствата на бъдещия решителен строг пазач и предан другар.

Не е задължително да бъдеш селянин, за да бъдеш горд стопанин на някой от нашите баскервилски селски терминатори ! Само е задължително да обичаш натуралния животински свят !

Ако сме предизвикали интереса Ви - телефон: 00359-87-7355677 (вкл. Viber, WhatsApp, Messenger) и/или e-mail адрес: ladi.reg_mail.bg. При необходимост - и телефон: 00359-98-8370512. А ако за наша радост решите да ни посетите - GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 и сте точно пред нашата яростно лаеща глутница.

С искрено уважение към всички ценители на животинската натура !
ЕТИКЕТИ / ТАГОВЕ
Немска, Овчарка, пазач, продавам, кучеперфектни, чистокръвни, мощни, внушителни, респектиращи


Пусни обява   |   Моите обяви   |   Бързо АДС реклама   |   Добави връзка   |   Партньори   |   Реклама   |   Условия за ползване    |   Декларация за поверителност   |   Съвети за оптимизация   |   Помощ   |   Контакти   |   Съобщи за проблем   |   Супер промоции реклама
© 2019 Burzo.bg. Всички права запазени. Дизайн и програмиране:УебДизайн ООД Професионалистите се отличават