Вход   |   Регистрация   |   Помощ
Пусни обява
Разгледай обявите
Реклама
Пусни Бързо АДС
Помощ
Контакти
Разширено търсене


София - област
смени града
 

Изключително предложение за заем без разочарование между частни лица

Изключително предложение за заем без разочарование между частни лица  
Изключително предложение за заем без разочарование между частни лица

1.00 лв.


Дата на публикуване: 2017-12-27 13:37:08
Брой посещения: 53

Описание:
Здравейте, господине / госпожо

 

Казвам се г-жа GILDA Veronica Morales Acevedo. Работил съм в националната банка на моята страна, в момента е пенсиониран бизнесмен, предлагащ бизнес за заем между сериозни и честни хора тук във Франция, казвам сериозни и честни един по целия свят.

   Аз бях конкретен, който предложи парични заеми на всеки, който се интересува, за да съживи тези дейности. Но поради многото хора, които търсеха финансиране, за да съживят дейностите си, на които бях отпуснал пари, за да им помогна да посрещнат нуждите си, и само с 1'' и които не искаха да ми платят, престанах да давам заеми между отделни лица. Но някои приятели ми посъветваха отново да започна да отпускам заеми, защото има твърде много измами в сделките за заем между конкретния днес и измамници, публикувани на всички сайтове, и ако се върнат на полетата си, те само измама.

   Така че след тези съвети и винаги с цел да се помогне на всички хора, просто, честен, мъдър, сериозен, надежден и могат да живеят спазват тези ангажименти Започнах направени предложението ми заеми между физически лица.

   Предложението ми варира от 1000 до 1000 милиона за всички хора този път сериозни и честни, и искам да кажа сериозно и честно същество в реална необходимост, лихвеният процент е 1'' за срока на погасяване.

   И ви информирам, че съм жена с необходимите качества и давам най-доброто от моя кредит на моите клиенти без никакво разочарование. Дори получих свидетели от прокуратурата, защото вече имам моите тестове навсякъде на континента и в света. Затова ви моля да споделите доверието и всичко ще бъде наред.

   Имам възможност да удовлетворя моите клиенти в рамките на максимум 24 часа или два дни след получаване на формуляра за кандидатстване.

 

ПОДРОБНОСТИ НА ЗАЯВИТЕЛЯ:

* Имена и имена: .................... ... ............. ......... ..................... ..........

* Град: .............................. ............. .... .......................... ........................ ..

* Държава: .............................. ........ ......... ...................... ............................ ..

* Жанр: .............................. ....... ......... ................... ............................

* Гражданско състояние: .............................. ................ ............... .............................. ..

* Възраст: .......................... ............. ........ ..................... ............................. ....

* Занимание: ................... ............. ............... .................. ........................

* Доходност: ............................... ............................... ................... ..

* Какво телефон: .......................... ........... ......... ......................... ................

* Поискана сума / средства: .................. .......................... ........ .............

* Продължителност на кредита: .................... .................. ....... ........................ ..................

 

За повече информация, моля свържете се с мен на моя имейл адрес: moraceve_verogilda73@hotmail.comВНИМАНИЕ: Не се махнете от фалшиви кредитори, за да съжалявате, защото публикуват много на сайтове, като се прикриват като кредитор, който да ви откъсна. Благодаря ви, че се свързахте с мен и чаках да ви прочета.

 Щом получим молбата ви, ще ви напомня общите условия за ползване и условията на кредитната ми програма.
ЕТИКЕТИ / ТАГОВЕ
Изключително предложение за заем без разочарование между частни лица, За повече информация, моля свържете се с мен на моя имейл адрес: moraceve_verogilda73@hotmail.com


Пусни обява   |   Моите обяви   |   Бързо АДС реклама   |   Добави връзка   |   Партньори   |   Реклама   |   Условия за ползване    |   Декларация за поверителност   |   Съвети за оптимизация   |   Помощ   |   Контакти   |   Съобщи за проблем   |   Супер промоции реклама
© 2020 Burzo.bg. Всички права запазени. Дизайн и програмиране:УебДизайн ООД Професионалистите се отличават